Return to the home page Upcoming Events About Kids Outreach International Download our most recent Newsletter Here Some of our team members testimonies from their experiences in Russia Find out about the different ways that you can support Kids Outreach Our sponsors How to get in touch with us
Teams from Finland / Tiimit Suomesta

Please get in touch with LFK contact people in Finland / Ota yhteyttä Suomen LFK-yhteyshenkilöihin

Benjami Pitkäsalo
044 7800 622
email

Merja Toikkanen
050 5176 479
email

Markku Helin
040 5073 625
email


~MT~
"Rakkauteni lapsityötä kohtaan voimistui. Rakkauteni Venäjän kansaa kohtaan kasvoi."

~BC~
"Jumala ohjasi erään 13-vuotiaan pojan jatkuvasti sinne, missä vain me liikuimme. Eräänä päivänä hän alkoi kysellä kysymyksiä elämästäni. Kertoessani isäni jättäneen meidät, hänen kasvonsa kirkastuivat. Hänen isänsä oli hyljännyt hänet ja hänen äitinsä silloin, kun hän oli syntynyt. Kun kerroimme toisillemme, miltä se oli tuntunut, ystävyytemme kasvoi. Uskon, että se merkitsi hänelle paljon, kun hän sai kohdata jonkun, joka oli tuntenut saman kivun, mutta jolla oli vielä toivoa."

~LM~
"Aktio korosti todella sitä vaikutusta, joka sillä on lapsiin/leiriin, kun vuosi toisensa jälkeen palataan leirille. Ymmärsin vasta viimeisenä iltana, kuinka paljon halaus ja muutama yksinkertainen sana merkitsivät joillekin lapsille."

~JM~
"Haluan rohkeammin mennä lasten luo ja tehdä asioita, jotka eivät välttämättä ole omalla mukavuusalueellani."

~RS~
"Aktio kasvatti uskoani ja osoitti kuinka paljon rakkaus lapsia kohtaan antaa, ja kuinka nälkäisiä he ovat saamaan rakkauttamme. Olen syvästi liikuttunut tästä kokemuksesta ja tulen muistamaan sen koko elämäni ajan. Aktio sai minussa aikaan myös sen, että haluan palata samalle leirille uudestaan."

~EM~
"Aluksi en ollut varma, kuinka voisin olla avuksi aktiossa, mutta Jumala käyttikin aktiota muuttamaan minua."


Love For Kids Russia
Step Up To The Mission
About Our New Look
Russia 2O1O
Visit the Love For Kids Site based in Finland